illuStairs

☎ 0772 043 542

CARACTERISTICI CARE FAC DIN CONTROLLERUL ILLUSTAIRS UN PRODUS PERFORMANT

 • Control și configurare prin WiFi de pe laptop/telefon/tabletă.
 • Integrare cu sisteme de casă inteligentă cum ar fi HomeAssistant, OpenHAB, Domoticz, etc.
 • Se pot controla până la 20 de trepte.
 • Poate controla până la două scări independente, cu 4 senzori (ex. două etaje independente).
 • Treptele sunt iluminate automat, în mod treptat, când pășești pe scară și se opresc când părăsești scara.
 • Pot urca și coborî scările mai multe persoane simultan.
 • Flexibilitate în alegerea soluției de iluminat: permite utilizarea benzilor LED 12VDC sau 24VDC.
 • 10 moduri de iluminare disponibile standard.
 • Nivelul maxim de iluminare când treptele sunt aprinse configurabil.
 • Viteza de iluminare la aprindere configurabilă.
 • Viteza de iluminare la stingere configurabilă.
 • Număr nelimitat de trepte de veghe.
 • Treapta de veghe va rămâne iluminată, la un nivel redus, tot timpul nopții. Util pentru a ilumina, de exemplu, treapta de jos și treapta de sus, fiind astfel vizibile pe întuneric. Poate fi aleasă oricare treaptă în orice combinație.
 • Nivelul de iluminare al treptelor de veghe configurabil.
 • Timpul maxim de așteptare configurabil.
 • Sistemul oprește automat treptele când ai ajuns la celălalt capăt. Dacă dintr-un anume motiv nu ai ajuns la capătul opus sau ai declanșat senzorii, dar nu ai intrat pe scări, la expirarea timpului maxim de așteptare treptele se vor opri automat.
 • Componentă integrată pentru depanare. Oferă asistență în momentul montajului pentru depistarea eventualelor legături greșite sau a erorilor de montaj.

Control și configurare de pe telefon

Poți controla și configura echipamentul cu ușurință de oriunde prin conectarea la rețeaua WiFi a controllerului!

Poți configura controllerul să se conecteze la rețeaua ta WiFi deja existentă.

Poți controla controllerul prin comenzi din sistemul Smart Home.

De ce controllerul illuStairs este cea mai bună alegere?

 • Pentru că este un produs de calitate superioară.
 • Pentru că sistemul este dezvoltat în România de către un IT-st pasionat, cu experiență vastă în domeniu. Primele prototipuri ale controllerului au fost dezvoltate pentru propria lui casă cu 7 ani în urmă.
 • Pentru că poate fi ușor integrat în sistemul SMART HOME. Se pot folosi datele senzorilor de prezență, de lumină sau a Pushbutton-ului pentru a crea automatizări.  Se pot folosi senzori de mișcare sau de lumină existenți în casa inteligentă în locul senzorilor illuStairs.
 • Pentru că este mult mai complex și cu mai multe functionalități și optiuni, comparativ cu restul kiturilor pentru iluminat trepte care sunt momentan pe piață.
 • Pentru că firmwareul este în continuă dezvoltare, iar clientul poate sugera idei sau raporta probleme întâlnite, acestea fiind rezolvate printr-un simplu upgrade ulterior.

Iluminatul este un aspect important în spațiul destinat scărilor din interiorul locuinței, deoarece poate avea un impact puternic asupra siguranței și confortului membrilor familiei.

Un iluminat adecvat poate face scările mai sigure pentru utilizatori, deoarece permite o vizibilitate bună și reduce riscul de a cădea, mai ales dacă scara este folosită de copii sau persoane în vârstă. De asemenea, poate contribui la crearea unei atmosfere confortabile și poate îmbunătăți aspectul general al casei.

illuStairs este destinat proprietarilor de case cu etaj care doresc să integreze iluminatul „inteligent” care acționează în momentul mișcării pe scară.

Iluminatul inteligent al scărilor luminează secvențial fiecare treaptă pe măsură ce urci sau cobori pe trepte pe timp de noapte. Astfel, scara devine confortabilă și sigură. Imaginează-ți efectul luminilor care transformă spațiul scării într-o capodoperă care creează o atmosferă specială cu caracteristici moderne și atractive.

Recomand să se acorde atenție intensității luminii pentru că are impact asupra stării de spirit și a ambianței din spațiul respectiv.

O lumină prea puternică poate fi deranjantă pentru ochi, în timp ce o lumină prea slabă poate face scările periculoase. Este important să se ia în considerare toate aceste aspecte atunci când se proiectează iluminatul într-un spațiu destinat scărilor din interiorul locuinței, mai ales pe timp de noapte.

Principalul meu obiectiv în ceea ce privește sistemul automat illuStairs este să îți ghideze pașii pe timpul nopții în spațiul scării ca să beneficiezi de lumină într-un mod plăcut și surprinzător.

illuStairs este un sistem de iluminat care creează un spectacol de lumină pe scări în timpul nopții. Imaginează-ți efectul lămpilor LED care se aprind succesiv. Acest aspect unic le conferă scărilor nu doar frumusețe, ci și un efect vizual impresionant.

Deși acest controller pentru iluminatul inteligent al scării oferă aplicație nativă doar pentru Android, este accesibil de pe orice sistem de operare (iOS, MacOS, Windows, Linux, etc) prin intermediul unui browser obișnuit, interfața și funcționalitatea fiind identică. Este în plan și aplicația iOS.

Cu ajutorul smartphone-ului, se pot modifica setările de iluminat în funcție de preferințe și chiar se pot testa diferite opțiuni în diferite momente ale zilei sau ale nopții.

De asemenea, se poate diagnostica instalația de iluminat prin intermediul smartphone-ului sau chiar vei putea crea un spectacol de lumini când vin prietenii în vizită și să vă distrați schimbând setările de iluminat în timp ce urcați și coborâți scările.